Folija za Laminator / Plastifikator A3
Visokokvalitetna folija za plastificiranje štiti dokumente od oštećenja, prljavštine i vlage. Tracer laminatna folija ima posebna antistatička svojstva koja štite vaše dokumente od statičke električne energije i nakupljanja čestica prašine.

Format A3 (303x426 mm)., pakovanje sadrži 100 dvostrukih listova folije, debljina filma od 75 mikrona, namenjeno za vruće plastificiranje
 
  • Uvoznik:Optibox d.o.o., Subotica
  • Proizvođač:Megabajt Sp. z o.o.
  • Zemlja porekla:Kina
  • Zemlja uvoza:Srbija
  • Barkod:5907512864555
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
  2.100,00 RSD / kom.


  Skladište

  Štampači i dodatna oprema / Kancelarijski materijal  

  (vidi sve)
  Tracer - LAMINATOR TRL-A4
  Plastificiranje vam omogućava produženje veka trajanja dokumenata, štiteći ih od spoljnih uticaja. Postupak plastificiranja sastoji se u pokrivanju cele površine ispisa prozirnom plastičnom folijom. Tracer laminator savršen je za kućnu ili kancelarijsku upotrebu. S laminatorom TRACER TRL-A4 možete biti sigurni da su vaši kućni i poslovni dokumenti, fotografije, razglednice i drugi vredni predmeti pravilno zaštićeni od oštećenja. Uređaj TRACER TRL-A4 možete koristiti za vruće i hladno plastificiranje. Prva metoda sastoji se u zagrevanju folije tako da se trajno lepi za list, dok druga metoda čvrsto pritišće valjke laminatora na foliju i list, omogućujući joj da dobro prekriva dokument. Max. širina folije 220 mm, max. debljina folije 125 mikrona, brzina plastificiranja 30 cm / min.
  3.450,00 RSD